امروزه فناوریهای جدید مانند پروجک شنهای سه بعدی و سی صد و شصت درجه، توانسته نمایش محصولات را روی رایانه یا تلفن همراه ارتقا دهد ، اما با وجود این پیشرفتهای بصری همچنان خرید های غیر حضوری نتوانسته همان سطح اطلاعاتات را وقتی که مشتری واقعا کت و شلواری را امتحان میکند یا عطر شمعی را میبوید، برای آنان فراهم آورد.
فرو شگاهها نسبت به شبکه های غیر فرو شگاهی برای مشتریان مزایای متعددی دارند، که از آن میان می توان به این موارد اشاره کرد:
لمس و حس کردن کالا:
شاید بزرگترین مزیتی که فروشگاهها دارند فرصتی است که هنگام امتحان و ارزشیابی محصولات به مشتریان میدهند تا هر پنج حس شان را به کار بگیرند؛ لمس کردن، بوییدن، چشیدن، دیدن و شنیدن.
خدمات شخصی:
مشتریان معمولاً درباره خدمات شخصی که در فروشگاهها دریافت میکنند سختگیر هستند، اما نمایندگان فروش هنوز هم توانایی منحصر به فردی برای تأمین اطلاعات معنادار و شخصی دارند. به عنوان مثال میتوانند به مشتریان بگویند که
کت و شلوار به آنها میآید یا خیر، کراواتی را که به پیراهنشان میآید پیشنهاد دهند، یا به مشتری بگویند چه لباسی مناسب مراسم آنها ست
لذت فوری:
مشتریان در فروشگاه میتوانند بافاصله بعد از خرید کالا از آن استفاده کنند؛ بنابراین به عنوان نمونه وقتی مشتری تب دارد یا در لحظه آخری نیاز به هدیه دارد، لازم نیست یکی دو روز صبر کند تا نسخه اش را از "دراگ استور دات کام" یا هدیه اش را از "آمازون دات کام" تحویل بگیرد.
کاهش ریسک:
حضور فیزیکی فروشگاه ریسک ادراک شده را کاهش میدهد و اعتماد مشتری را به این افزایش میدهد که هر مشکلی در خرید پیش بیاید اصلاح خواهد شد. مشتریان در فروشگاه به راحتی به افراد دسترسی دارند تا نگرانی ناشی از کالای معیوب یا نامناسب را رفع کنند یا درباره چگونگی استفاده از محصولی اطلاعات اضافی بگیرند.
گشتن:
خریداران معمولاً فقط حس کلی را از آنچه میخواهند دارند )مانند ژاکت، خوردنی برای شام، هدیه(، اما نمیدانند د قیقاً چه کالایی را میخواهند. بنابراین به فروشگاه میروند تا قبل از تصمیمگیری برای خرید ببینند چه چیزی موجود است.
مشتریان میتوانند در وب بگردند یا در کاتالوگها دنبال ایده هایی باشند، اما هنوز برای بیشتر مشتریان گشت و گذار در فروشگاه ها آسانتر است
تجربه سرگرمی و اجتماعی:
خرید در فروشگاه میتواند برای برخی افراد مو قعیتی باشد تا در روزمرگی زندگیشان وقفه ایجاد کنند و با دوستانشان تعامل داشته باشند. همه قالبهای خرده فروشی غیر فروشگاهی تا حدی میتوانند این نیاز اجتماتی و نیاز به سرگرمی را برطرف کنند
پرداخت نقدی:
فروشگاهها تنها شبکه های توزیعی هستند که مشتریان از طریق آنها میتوانند نقدی پرداخت کنند. برخی مشتریان ترجیح میدهند نقد بپردازند چون سرعت بالاتری دارد و تراکنش فوراً تمام میشود و منجر به پرداخت بالقوه یا بدهی اضافی نمیشود. برخی مشتریان نگران امنیت و هویت دزدی هستند و برای همین ترجیح میدهند که از کارت اعتباری استفاده کنند به جای اینکه اطلاعات پرداخت را از طریق اینترنت و به صورت الکترونیک بفرستند.